Bliv frivillig


Som frivillig hos Lundehus-spejderne bliver du en del af et unikt voksen-fællesskab bundet sammen af interessen for at udvikle børn og unge til socialt ansvarlige mennesker.


Du giver din egen viden og erfaring videre og vil opleve at få direkte respons på dit arbejde i form af glade børn, der lykkes med de udfordringer, du stiller dem overfor. Du opnår kompetencer inden for ledelse, planlægning og formidling, som du kan bruge i det studie-/arbejdsliv. Desuden kommer du gratis på lederudviklingskurser.


Vi er ca. 15 frivillige voksne, der primært er mellem 18 og 30 år, der til daglig driver gruppen. Vi har et godt fællesskab, ikke bare når vi er til spejder, men også mellem tirsdagsmøderne. I vores arbejde med børnene lægger vi vægt på, at hver enkelt leder får lov at byde ind med det han eller hun er bedst til. Vi tror på, at børnene får det største udbytte, når lederne brænder for det, de laver.


Vi forventer

  • at du deltager i planlægningen af de ugentlige møder,
  • at du er mødestabil til børne-møderne, som afholdes tirsdag aften kl. ca. 18.00-20.00,
  • og at du har lyst til at indgå i et lederteam med omkring seks andre voksne.


Du behøver ikke spejdererfaring fra tidligere, så længe du har lyst til at lege og lære.


Hvis du drømmer om at engagere dig på en helt anden måde end som leder, hører vi gerne fra dig alligevel. Det kan være du går med en fotograf i maven, elsker at lave grafisk materiale eller ved en masse om at sejle kajak.


Hvis du godt kunne tænke dig at blive frivillig hos os, kan du kontakte én fra gruppeledelsen og komme til en samtale om dine og vores forventinger.